ENTREPRENØR

Sennels Entreprenør udfører stort set alle former for entreprenøropgaver, og vores kundekreds tæller alt lige fra private kunder, kommuner og erhvervsvirksomheder.

Vore erfarne medarbejderes spidskompetencer er inden for områder som:
Vejbygning
Belægningsarbejde
Byggemodning
Betonarbejde
Nedbrydning
Kloakering

Klik i menuen til venstre og læs mere om, hvad vi har at byde på.

BELÆGNING

Sennels Entreprenør udfører alle former for belægning på både små og store arealer.

Etablering eller omlægning af indkørsler og terrasser hos private kunder udgør en del af vores belægningsopgaver, men vi varetager også belægningsarbejde med store pladser og veje, for såvel offentlige institutioner som private virksomheder.

Vi har solid erfaring og yder kompetent rådgivning, når den rette belægning skal vælges. I samråd med kunden vurderer vi de forskellige belægningstyper og får afstemt ønsker og behov. Vi er således kundens garant for, at den valgte belægningstype lever op til de krav, der stilles til den.

I vores rådgivning prioriterer vi altid, at pris og kvalitet går op i en højere enhed, og at de samlede omkostninger ligger inden for kundens budget.

VEJBYGNING

Sennels Entreprenør udfører såvel små som store vejprojekter. Vi er din garant for en professionel løsning.

Vi har bygget veje for såvel offentlige instanser, som erhvervsvirksomheder og privatkunder. Vi sørger for den nødvendige bundopbygning og komprimering, og sikrer således vejen har en lang levetid.

Vi har bl.a. bygget:

Lavendelvej, Thisted
Østerbyvej, Sennels
Urtehaven, Thisted

UDSTYKNING OG BYGGEMODNING

Sennels Entreprenør er en kompetent sparringspartner allerede i idéfasen i et udstykningsprojekt.

Vi giver gerne vores bud på idéer og løsninger og etablerer kontakt til relevante ledningsejere, ingeniører m.m. Og så er vi naturligvis parate til at løfte den arbejdsmæssige opgave i forhold til byggemodning af udstykningen.

Sennels Entreprenør tilbyder byggemodning af hele udstykninger og har udført opgaver for både private kunder, erhvervskunder og offentlige kunder.

BETONARBEJDE

Sennels Entreprenør varetager såvel små som store støbeopgaver.

Vores erfarne medarbejdere løser de fleste opgaver selv eller i samarbejde med murere.
Vi har erfaring inden for:

Støbning af fundamenter
Støbning af alle former for gulve
Støbning af bund og formidling af gylletanke/-kanaler og fodersiloer
Opbygning, armering og støbning af store pladser
Armering og støbning af vindmøllefundamenter

Kontakt os – Har vi ikke den fornødne ekspertise til netop din opgave, har vi et godt netværk af professionelle samarbejdspartnere, der gerne træder til.

NEDBRYDNING

Vi udfører alle former for nedbrydning. Arbejdet udføres med gravemaskiner og – naturligvis – godt gedigent mandsarbejde.

Ring og aftal et møde, så kigger vi forbi og besigtiger og får en snak om opgaven.

Dozer i vores maskinpark

Flytning af jord i forbindelse med udstykninger og andre større jordarbejder klarer vores dozer i en arbejdsgang i evt. samarbejde med gravemaskine.